srijeda, 3. lipnja 2015.

COOL LOOK BY ESSENCE! 

Pripremi svoje noktiće za ovo ljeto,u najpopularnijim bojama i kombinacijama!!! <3

 Za spoj odjeneš svoju naj  rozu haljnu i bijele balerinke,staviš svoju najdražu narukvicu koju si kupila u Italiji prošlo ljeto,ali sve što te mući je kakve naktiće ćeš imati,pa ipak se na prvom spoju sve gleda?!PROĆITAJ OVAJ POST I NAĐI SVOJ ODGOVOR! :)

←1.essence the GEL nail polish~rozi

NJEŽNO! ~ blijedoružićasta nijansa pristajat će uz svaku odjevnu kombinaciju jer je elegantna i profinjena.Njome jednostavno ne možeš pogriešiti! ;)

2.essence the GEL nail polish~ljubičasti

MOĆNO! ~ Bogata,raskošna,kraljevska-takva je ljubičasta boja.Ova će ti nijansa laka savršeno pristajati kad god poželiš ostaviti snažan dojam na druge! :* 

3.essence the GEL nail polish~zeleni

POSEBNA! ~ Pastelno zelena (mint) nijans i dalje i dalje je veliki hit.Pokazuje da si posebna,originalna i da uživaš u životu! :P




KOMBINACIJA IZ SNOVA!

Iako essence gel lak možeš koristiti samostalno,najbolji i najspektakularniji efekt imat će u kombinaciji s gel baznim lakom i gel nadlakom!

1.KORAK ~ nanesi sloj gel baznog laka za nokte i pusti da se potpuno osuši.PROIZVOD : essence the GEL nail polish bazni lak (21,90Kn)

2.KORAK ~ Zatim nalakiraj nokte željenim essence gel lakom za nokte i pusti da se i on dobro osuši.PROIZVOD : essence gel lak za nokte (12,90Kn)

3.KORAK ~ na kraju još nanesi nadlak i gotova si!                        PROIZVOD : essence the GEL nail polish nadlak (21,90Kn)

VAŠA BLOGERICA



Nema komentara:

Objavi komentar

Što Vi mislite,koja bi sljedeća tema trebala biti?